Skip to main content
Community Meeting

Community Meeting

Wil je graag mee het startschot geven voor een boeiend werkjaar over welzijn en zorg? Schrijf je dan nu in voor de Community Meeting van Voka Health Community op dinsdag 28 januari bij Voka te Brussel!

Die middag krijg je een update vanuit het beleid en ontvang je een preview van onze plannen in 2020! We horen dan graag van jou of alle relevante thema’s aan bod komen en welke prioriteiten jouw organisatie naar voren schuift op korte en lange termijn.

Wat komt er concreet aan bod?

  • Evaluatie Vlaamse beleidsnota WVG
  • Stand van zaken hervormingen gezondheidszorg in kader van federale regeringsvorming
  • Voka beleidsprioriteiten in beide werven
  • Vooruitblik op de thema’s van HC in 2020 zoals o.a. online, tele-, mobile en virtual health; value based prikkels; impact van welzijn en zorg op outcome; welzijn op het werk; health in all policies; decision support en AI; big data in welzijn en zorg;…

We sluiten deze community meeting af met een netwerkmoment, waar we samen klinken op het nieuwe jaar. Want samen met jullie laten we het in 2020 fonkelen, schitteren en knetteren binnen welzijn en zorg! Ben je er graag bij? Schrijf je dan snel in!

Voor nu wensen we jullie alvast fijne feestdagen en een bruisend en sprankelend, stralend en schitterend, gezond en gelukkig, zorgeloos en prachtig 2020! 
 
Graag tot dan!
 
Het team van Voka HC

Adres

Koningsstraat 154-158
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht en dat ten laatste op 24 januari 2020.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden van:

Health Community

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - Digitaal Dossier - EdTech
ING
SD  Worx