Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Kennissessie - Biedt technologie een deel van de oplossing voor personeelsschaarste in welzijn en zorg?
KS

Kennissessie - Biedt technologie een deel van de oplossing voor personeelsschaarste in welzijn en zorg?

Op dinsdag 13 oktober organiseert Voka HC de kennissessie “Biedt technologie een deel van de oplossing voor personeelsschaarste in welzijn en zorg?” bij De Montil te Affligem (i.s.m. ICT4Care Colloqium).

Tijdens dit avondsymposium gaan we dieper in op de uitdagingen, drempels en kansen van technologie in de search /war for talent in welzijn en zorg. We schuiven de nodige aanbevelingen naar voren rond dit topic en kijken hoe we hierin samen stappen vooruit kunnen zetten.

Adres

De Montil
1790 Affligem

Wanneer

Prijs

€50 (leden Health Community)
€50 (zorgorganisaties, lid van Voka en Health Community)
€110 (niet-leden Health Community)
€25 (studenten)
Patiëntenorganisaties, die lid zijn van Health Community kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Let wel, er wordt een no-show-fee van €65 gehanteerd bij het niet tijdig annuleren van de deelname.

Prijzen excl. btw - betalen doet u na ontvangst van onze factuur.

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 8 oktober 2020. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VZW - IMU Staples - 2
VZW - Digitaal Dossier - EdTech
ING
SD  Worx