Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Themasessie 'Partnerschappen inzaken PPS, diversificatie, ... en value bases prikkes'
Themasessie 'Partnerschappen inzaken PPS, diversificatie, ... en value bases prikkes'

Themasessie 'Partnerschappen inzaken PPS, diversificatie, ... en value bases prikkes'

Health Community organiseert op dinsdag 8 september 2020 de themasessie 'Partnerschappen inzaken PPS, diversificatie, ... en value based investeringsprikkels' van 13u30 bij Voka te Brussel (einde voorzien om 15u30).

Doelstelling burger en bevolking: Je ontvangt welzijn en zorg op basis van de juiste mix van partners in wie wat doet om optimale resultaten te bekomen, kwaliteitsvol, innovatief en efficiënt. Hierbij erkennen partners elkaars expertise en bundelen de krachten waar nodig binnen het totaalpakket van diensten, producten en infrastructuur.

Doelstelling Operationeel: welzijn, zorg en bedrijfsleven in sociaal ondernemerschap matchen, versterken, responsabiliseren en ondersteunen. Social profit, non profit en profit dichter naar elkaar toe laten groeien binnen een maatschappelijk verantwoord aanbod. Creativiteit, diversificatie en innovatie ondersteunen. Via meer vrijheid tot sociaal ondernemerschap en juiste randvoorwaarden (regelluwte, gelijk speelveld…) de vooruitgang accelereren. Investeren in de juiste zaken, inclusief data, digitale en regelgevende randvoorwaarden. Alle prikkels juist zetten (betalingsmodel en investeringskader) om value based ROI centraal te plaatsen en zo ideale netwerkplatformen realiseren.

Partnerschappen worden nog meer cruciaal in welzijn en zorg van de toekomst dan ze vandaag al zijn. In dit traject werken we door preventie, welzijn, zorg en industrie heen om onderbenutte win wins tussen diverse sectoren en de diversiteit in ondernemerschap te versterken.

Doelpubliek: alle deelsectoren welzijn en zorg, industrie, kenniscentra en gebruikers- en patiënten-organisaties.
 

Adres

Voka
Koningsstraat 154-158
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht en dat ten laatste op 7 september 2020.

Voorwaarden

Deze activiteit is enkel toegankelijk voor leden van:

Health Community

 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VZW - BOL.COM
VZW - IMU FIT
VZW - De Tijd - Herstart
ING
SD  Worx