Skip to main content
  • Home
  • Antwerpen-Waasland

Voka - Kamer van Koophandel regio

Antwerpen-Waasland

Voka - Vlaams netwerk van ondernemingen is het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen. We vertegenwoordigen meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid, 70% van de toegevoegde waarde en 80% van de export.

Voka laat de stem van de ondernemingen horen tot op het hoogste niveau, brengt zijn leden samen en stimuleert samenwerking tussen ondernemers.

Ondernemingen worden rechtstreeks lid van Voka. Die leden vormen onze motor: Voka is een organisatie van, voor en door Vlaamse ondernemingen.

 

Antwerpen-Waasland

Succesvol ondernemen is een zaak van goed samenwerken. Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland brengt ondernemers uit alle sectoren samen en stimuleert onderlinge dialoog en interactie. Vandaag vertegenwoordigen onze 3.000 leden meer dan 68 procent van de toegevoegde waarde en zo’n 66 procent van de werkgelegenheid in de regio. Maar uiteraard geldt: met hoe meer we zijn, hoe luider onze stem klinkt en hoe beter we u kunnen ondersteunen.

 

Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat de regio Antwerpen- Waasland de economische groeipool van Vlaanderen blijft. Daarom zijn we elke dag voor u in de weer.

 

Voka doet er alles aan om ondernemers door deze crisis te loodsen. We dringen bij het beleid aan op de nodige maatregelen, we informeren en ondersteunen je onderneming waar nodig. Alle recente info vind je op onze algemene FAQ.

 

We helpen u graag moest u vragen hebben. Neem gerust contact op via: infocorona@voka.be of contacteer je lokaal aanspreekpunt over corona.

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik word lid

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Markgravestraat 12

2000 Antwerpen

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

Kleine Laan 28

9100 Sint-Niklaas

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner