Skip to main content
  • Home
  • Vlaams-Brabant

Voka - Kamer van Koophandel regio

Vlaams-Brabant

Voka - Vlaams netwerk van ondernemingen is het grootste en meest nabije ondernemersnetwerk in Vlaanderen. We vertegenwoordigen meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel, goed voor 65% van de private werkgelegenheid, 70% van de toegevoegde waarde en 80% van de export.

Voka laat de stem van de ondernemingen horen tot op het hoogste niveau, brengt zijn leden samen en stimuleert samenwerking tussen ondernemers.

Ondernemingen worden rechtstreeks lid van Voka. Die leden vormen onze motor: Voka is een organisatie van, voor en door Vlaamse ondernemingen.

 

Volg alles over de coronacrisis en heropstarten

Voka doet er alles aan om ondernemers door deze crisis te loodsen en je bedrijf zo snel mogelijk te helpen heropstarten. We dringen bij het beleid aan op de nodige maatregelen, we informeren en ondersteunen je onderneming waar nodig.
 

  • Hebt u zelf een ondernemersvraag over het coronavirus? Alle recente info vind je op onze algemene FAQ
  • Wil je weten welke stappen je kan ondernemen om steun aan te vragen? Bezoek onze steunmaatregelpagina.
  • Op zoek naar alle informatie en praktische handvaten over heropstarten of veilig werken? Bezoek onze heropstart FAQ.

We staan ook ter beschikking via infocorona@voka.be of contacteer je lokaal aanspreekpunt over corona.

 

Voka - KvK Vlaams-Brabant wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Via een uitgebreid aanbod aan opleidingen, netwerkevents en dienstverlening op maat wil Voka samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken.

Omdat de Kamer dichtbij ondernemers uit de regio wil staan en de vinger aan de pols wil houden over wat reilt en zeilt in de lokale economie, heeft het lokale Regiowerkingen uitgestippeld. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers en wordt vanuit de Kamer op uiteenlopende manieren ondersteund.

Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

 

VokApp

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant kantoor Leuven

Tiensevest 170

3000 Leuven

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde

Medialaan 26

1800 Vilvoorde

Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad